2on Campionat d´España RC Rally

El proper 20 de Abril es disputarà a les nostres instal.lacions de Vilanova de Sau la primera prova puntuable per al  Campionat de España RC Rally. Amb aquest ralli es donarà inici a la 2a edició d´aquest campionat.  El campionat de España RC Rally 2024 constarà de 4 proves puntuables:  20 d´Abril Vilanova de Sau,  8 de Juny Madrid, 28 de setembre Gijon i 26 d´Octubre Lugo.

Per poder participar al ralli és necessari realitzar una preinscripció. Pots realitzar la teva preinscripció AQUI. La data límit per poder realitzar la inscripció és el 10 d´Abril a les 24:00h. Preu inscripció 15 eurs. Només s´accepta la inscripció de un cotxe per pilot. Categoria única WRC (4wd).

El ralli es disputarà sobre 5 trams de superfície terra. El nombre de etapes a disputar serà en funció del nombre de inscrits i respectant al màxim els horaris.

L´hora de inici serà a les 9:00h amb la formalització de les inscripcions, entrega de dorsals… De 9.30 a 11.00h els pilots podran realitzar el reconeixement dels trams. A les 11.00h sortida del primer participant. L´hora límit per finalitzar el ralli serà a les 18:00h amb l´entrega de premis.

El sistema de cronometratge, desenvolupament del ralli, penalitzacions i aspectes esportius de la cursa seran explicats per l´organització just abans de iniciar la prova.

Els cotxes han de complir el reglament tècnic de la categoria WRC detallat en el següent link: https://www.rallyrcmadrid.com/reglamento/